Nieuwe Telefoonnummers..
Door: Gert-Jan
21 November 2008 | Australië, Sydney
Hoi iedereen! (Gert hier een keertje..)
Ten eerste hartstikke bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties.. excuses dat ik op het moment niet écht 'persoonlijk' kan worden, maar wederom een scherpe klok die ditmaal mij in de gaten houdt..
Jullie zullen wel denken..wow, wat snel een 2e bericht..
Awel, lekker kort en krachtig (en speciaal voor Martin..ook al ken ik hem niet..en natuurlijk ook voor alle anderen die mij wél kennen ;) )
Hierbij onze nieuwe telefoonnummers die we de komende 3 maanden in Aussie zullen gebruiken..er kan ook weer volop gebeld en gesmst worden :)
Kirstens nieuwe nr: 0420386013
Gertje's nieuwe nr: 0420386354
+ vergeet de landcode +61 niet! :)
Volgende keer komen 'de mooie verhalen'.. of die hoor je misschien dus wel afzonderlijk ;)
Heel veel liefs en geluk voor iedereen! Prospekt!
Gert-Jan (met een verbrand hoofd door een heerlijk dagje op Blondi-Beach..wat hebben we het toch 'zwaar' hier..)
Jullie zullen wel denken..wow, wat snel een 2e bericht..
Kirstens nieuwe nr: 0420386013
Gertje's nieuwe nr: 0420386354
+ vergeet de landcode +61 niet! :)
Heel veel liefs en geluk voor iedereen! Prospekt!
21 November 2008 - 10:01
Robbert:
Ha die Gert,
Alles ok? Hoeveel tijdsverschil zit er ook weer tussen Sydney en Amsterdam? Hoe beviel de strandwandeling? Nog wat gejut?
Hier stormt het en dit weekend verwachten ze sneeuw, hagel en onweer. Bij jullie zal het wel beter weer zijn.
Hoop dat jullie snel een lang verhaal, eventueel met foto's, kunnen plaatsen.
Groeten! -
21 November 2008 - 13:06
Rick:
Hey Kip!
Goed om te horen dat jullie je weg wel vinden daar Down Under! Ik volg jullie op de voet, dus laat die verhalen plus foto´s maar komen!
Have fun in the sun!
cheers!
Rick -
21 November 2008 - 14:55
Nanny Haidar:
Ben helemaal jaloers en krijg heimwee. Bondi Beach is het mooiste strand in Sydney. Benieuwd wat jullie van de Rocks vinden. Heb net even op de webcam daar rondgekeken. -
21 November 2008 - 15:30
Imre:
Hey ex-buufje. Zo te zien ben je weer even gehaast als altijd. Geniet er maar lekker een beetje van ;-).
Have fun! -
21 November 2008 - 15:46
Wim Hermans:
Hé luitjes, hier de coach van het elftal. gert-jan, kijk of even of je niet een scherpe spits ziet in Australie, skippy bijvoorbeeld, kan hij over de verdediging van de tegenstander springen. Maak er iets moois van, veel plezier en veel kijkgenot -
21 November 2008 - 19:16
De Buren Van 8:
Hallo Gertjan en Kirsten
Gaat het goed daar ? wij waren bij je vader op school deze morgen . Nou levens gevaarlijk daar , er was een vlaggenmast omgewaaid vlak bij onze nieuwe auto . Maar verder alles goed hoor !
Groetjes Lies en Pierre !!! -
21 November 2008 - 21:59
Alexander:
Had beloofd te reageren op de msgs van Kirsten, dus daar vallen die van jou waarschijnlijk ook onder :-) Vanuit een snijdend koud regenachtig brabant: stelletje @#@#%!^^&! Stuur es wat mooier weer hierheen :-P Vell plezier daar! Groeten Alexander & Josien -
23 November 2008 - 12:22
Joris:
Halleeej,
zo te zien vervelen jullie je nogal, not! Veel plezier nog, oja de voetbal ging hier niet door gert. HET SNEEUWT HIER NAMELIJK!
Halleeej -
24 November 2008 - 08:57
Maikel:
gertje verbrand
wat heb je het toch zwaar er ligt hier een kilometer hoog sneeuw -
24 November 2008 - 11:09
Tjerk:
Hey guys,
Wanneer komen de foto's? Ben wel benieuwd, hou jullie ervaringen in de gaten!
grz.
Tjerk -
24 November 2008 - 19:36
Ilse:
Jeej, ik kon eindelijk jullie site bekijken!
Een weekje verder inmiddels.. en houden jullie het nog uit samen ;)
Fijn dat de reis goed is gegaan en jullie veilig in Australie zijn!!
Enjoy!
xxx ilse
ps. Nederland is wit van de sneeuw!! De eerste sneeuwpoppen zijn een feit :D -
25 November 2008 - 15:32
Emieleke!:
maaaaaaa gertjaaaa :D:D:D
Leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt! hoe is het allemaal daar? :D lekker warm zeker in australie..
Heb vandaag al een beetje met je vader gepraat en volgens mij mist hij je wel! Hoe was Hongkong? vast ook heel gaaf.
Bij de ALbert Heijn is alles wel oke maar niet zo gezellig als bij de c1000 ik mis de mooie tijden zeker en jij vast ook wel...vooral de rustige zaterdagochtenden met roald he ;)
Hoop snel van je te horen, veel plezier nog.
EMIELEKE :P
26 November 2008 - 20:27
Christophe Aerden:
Hallo Gert-Jan en Kirsten !
Eerst en vooral vind ik het werkelijk fantastisch waar jullie aan begonnen zijn !
Jullie gaan écht een stuk van onze wereldbol proeven, geef jullie ogen overal de kost en probeer te genieten van elke dag op elk moment.
Stiekem ben ik wel wat jaloers op hetgeen wat jullie nog te wachten staat.
Ik ga de reis bij regelmaat volgen en wens jullie beiden een onvergetelijke trip !
Hou mekaar in 't oog en de groetjes vanuit Essen (België). -
02 December 2008 - 15:14
Robbert:
Wanneer komt er weer een nieuw berichtje op de site? -
05 December 2008 - 13:01
Anneke:
Hoi Gert,
had de site van je moeder gekregen, maar ik zie dat je al een tijdje in het buitenland vertoefd. Gaaf yoh om er zo eens lekker tussen uit te zijn en de wereld te verkennen.
Heb nu in ieder geval de site in m'n favo's staan, dus kom regelmatig even kijken :-) !
Groetjes uit Etten/Leuven