tot snel!
Door: kirsten
13 Mei 2009 | Argentinië, Buenos Aires
hi iedereen!
even een kort berichtje. Morgen vliegen we terug naar nederland! We hebben de laatste weken geen nieuwe berichten meer geplaatst, en het is ook een beetje onzin om dat nu nog te gaan doen, dus voor iedereen die zin heeft om onze laatste verhalen te horen... vanaf 15 mei zijn we weer in nederland en kunnen we jullie persoonlijk bijpraten!
bedankt voor jullie interesse het laatste half jaar!
groetjes & tot snel!
bedankt voor jullie interesse het laatste half jaar!
groetjes & tot snel!
14 Mei 2009 - 05:43
Robbert:
Hoi,
Een hele goede reis en tot morgenochtend op Schiphol! -
14 Mei 2009 - 08:24
Ilse:
Spannend!!! Ik duim voor een goede reis en ik ga je zeker heel snel weer zien!! Ben superbenieuwd naar alle verhalen!! :D -
14 Mei 2009 - 08:28
Nanny De Jongh:
Wat zal Gerard blij zijn als Gert-Jan weer binnen is...
(collega van Gerard) -
14 Mei 2009 - 14:54
Birgit:
Ik baal er echt enorm van dat ik morgen op mijn normaal gesproken vrije dag toch moet werken en dus niet mee kan naar schiphol, maar als je (gert-jan) morgenavond niet te moe bent kom ik vanuit antwerpen nog even langs ´s avonds! Een hele goede reis en tot snel!
Groetjes Birgit -
14 Mei 2009 - 15:18
Paulien:
Ja hele goede reis, tot snel!! -
14 Mei 2009 - 15:52
Lennart:
We wachten op jullie! -
14 Mei 2009 - 18:29
Karin:
Een hele goede reis. En hopelijk tot snel, Gert-Jan!