no worries - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van kirstenengertjan - WaarBenJij.nu no worries - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van kirstenengertjan - WaarBenJij.nu

no worries

Door: kirsten

Blijf op de hoogte en volg

16 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Dunedin

no worries, nieuwe telefoon (te hip!), zelfde nummer... begin de mensen bij vodaphone als m'n vrienden te beschouwen (vodaphone heeft echt een monopolie positie hier trouwens, tis dat of je hebt geen telefoon)

conclusie: ben gewoon weer bereikbaar op +64212037389!

verder vandaag nog pinquins en zeeleeuwen in close up gezien!

groetjes!

• 16 Februari 2009 - 08:40

Robbert:

Hebben jullie ook foto's?
    Want ik ben wel benieuwd naar jullie belevenissen!

• 16 Februari 2009 - 08:41

Lars (88):

Hoi Kirsten,

leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Is maar goed dat je weer een nummer hebt dan kun je ook nog steeds info ontvangen vanuit Tilburg :-) :P

Groeten vanaf de Verbernelaan.

Lars.

• 16 Februari 2009 - 12:01

Lars BOUWENS:

wil je een pinquin voor me meenemen!! altijd al willen hebben als huisdier ;)

• 16 Februari 2009 - 13:57

Karin:

Daar moeten wij nou voor naar Blijdorp, wat zie je toch leuke dingen en... neem er voor Lars maar geen mee, vindt je moeder niet leuk!
    liefs Karin
    fijn dat je weer een telefoon hebt

• 18 Februari 2009 - 09:40

Rob:

Ha Kirsten!
    Heb je in NZ minder beltegoed of gewoon minder tijd om te smsen;) Anyways, die foto's zien er goed uit! Echt superrelaxed, beter dan de Tilburgse scenery zeg maar.
    Ben benieuwd naar jullie volgende avonturen, dus kom maar op met die nieuwe verhalen!

Veel plezier en take care! x Rob

• 28 Februari 2009 - 15:21

Eveline:

Ha GertJan! Ben via je vader op jullie site terecht gekomen, wat een super verhalen en foto's zeg! Blijf jullie volgen, have fun! Liefs Ronald en Eveline

• 04 Maart 2009 - 07:05

Robbert:

Hoi Gert, Kirsten,

Een goede reis toegewenst naar The States. Wat is de tijd in Australie en Nieuw-Zeeland omgevlogen he?!?

Gaan jullie nu "de reis van Bassie en Adriaan" maken?

Groeten Robbert